Največja družabna mreža na svetu ponuja podjetjem prikaz širokega nabora informacij, v obliki promocijskega oglaševanja, tako tekstovnih, kot tudi slikovnih in video vsebin.

Uporabite Facebook v marketinške namene ter izkoristite možnosti učinkovitega ciljanega oglaševanje in neposrednega nagovora uporabnikov k obisku zunanje spletne povezave ali k nakupu izdelkov in storitev vašega podjetja.

Kaj dosežete s Facebook predstavitvijo?

Eden izmed načinov, kako svoje obiskovalce in ostale uporabnike Facebooka redno obveščati o tem, kaj počnete in kaj jim ponujate, je prav Facebook stran.

Omogoča vam namreč, da dodajate skoraj vse, kar lahko dodaja navadni uporabnik na svojem Facebook profilu. Kot najpomembnejše velja izpostaviti spremembe stanja, fotografije, video posnetke, povezave, prihajajoče dogodke in vse, kar bo strani omogočilo da ostane “živa”.

Zgolj oglaševanje ali kreativno komuniciranje?

To, da predstavitvena Facebook stran predstavlja najsodobnejše orodje za promocijo vas in vašega  podjetja, je danes verjetno že dobro znano. A kaj je tisto, zaradi česar se bo vaša uporaba tega socialnega medija razlikovala od dolgočasnega privabljanja novih kupcev k nakupu?

Kreativno, privlačno in zanimivo!

Preprosta in jasna komunikacija z minimalno količino tekstovnih vsebin. Komunikacijski slog naj bo prilagojen navadnemu uporabniku socialnega omrežja.

Originalne in unikatne grafične in video vsebine z možnostjo komentiranja. Vstopna stran mora biti atraktivna – uporabniku je potrebno ponuditi nekaj, česar drugje ne najde.

Vizualno in vsebinsko podkrepljeno spodbujanje k večkratnemu ogledovanje vaše strani. Uporabnik, ne sme imeti občutka, da mu vsiljujete izdelek ali storitev, ampak da mu nudite možnost, da se lahko sam odloči.

in predvsem … interaktivnost in smotrno izkoriščanje dvosmernosti komunikacijskega toka med vami in vašimi kupci! Za podjetja so najbolj koristni dolgoročni marketinški odnosi, preko Facebook strani pa imate možnost nenehnega komuniciranja s strankami, na podlagi katerega boste vsebine sprotno prilagodili uporabnikom in iz česar bo razvidno, da vam njihovo mnenje in želje veliko pomenijo.

Uporabniki si želijo zabavnih in originalnih vsebin in ne prebiranja tradicionalnih oglasov!

Samo oglaševanje ne bo dvignilo vaše prepoznavnosti!

Samo oglaševanje ne bo izboljšalo vaše konkurenčne prednosti!

Samo oglaševanje bo vse prej, kot uspešna promocija vaših izdelkov in storitev!

Stik z vašimi strankami naj temelji na originalnosti ideje, ki bo ljudi privabila, da si vašo stran sploh ogledajo!

Z grafično in tekstovno vsebino morate uporabnikom sporočati pozitivne lastnosti izdelka ali storitve in ga posledično motivirati, da kliknejo na gumb »Všeč mi je«!

Vsebine bodo uporabniki »všečkali«, komentirali in delili s svojimi prijatelji, na ta način pa se bo dober glas o vaših izdelkih ali storitvah širil veliko hitreje, kot ste pričakovali.