Ste si kdaj zastavili vprašanje, zakaj bi vaše podjetje sploh imelo svojo spletno stran? Odgovor na to vprašanje je enostaven. Če si kmalu ne omislite kvalitetne spletne strani, boste ostali mrtva črka na papirju, ki roma v koš za smeti. Prišel je čas informiranja – čas, ko so vse informacije na dosegu klika. Če vašega podjetja danes ni na internetu, potem ga enostavno ni!

1. Spletna stran – poceni predstavitev vašega podjetja

Spletna stran vašega podjetja je najenostavnejši ter najcenejši način, kako lahko svoje podjetje predstavite javnosti. Če ste se do sedaj promovirali s pomočjo reklamnih oglasov, letakov in ostalega promocijskega materiala, potem zagotovo veste, da te stvari niso poceni in da precej obremenijo vaš proračun.

Spletna stran pa, ko je enkrat izdelana, ne zahteva nobenih dodatnih stroškov. To je enkratna investicija, ki ostane za vedno. Res je, da je za njeno izdelavo potrebnega nekaj časa, a izkušeni programerji, ki vemo, kaj počnemo, bomo to breme prevzeli na naša pleča. Izdelali vam bomo spletno stran, ki bo dosegla vse vaše kriterije ter poskrbela, da se boste širši javnosti predstavili v najboljši luči.

2. Spletna stran – vizitka vašega podjetja

Na svoji spletni strani lahko odlično predstavite vaše podjetje ter storitve, predstavitev pa je vidna 24 ur na dan, 7 dni v tednu in 365 dni v letu. Spletna stran lahko vsebuje vse vaše kontakte (od e-mail naslova pa do telefonskih številk), vaš naslov ter celo zemljevid, ki obiskovalcu pokaže, kje vas lahko najde.

Ti podatki so danes nujni za vsako potencialno stranko, ki si želi priti v stik z vami. Mislite, da se bodočim strankam ljubi iskati vašo telefonsko številko po telefonskem imeniku? Ne. Bodoča stranka vas bo iskala na internetu in če vas tam ne bo našla, se bo za posel raje obrnila na nekoga drugega. Na nekoga, ki ga lahko najde na internetu!

Zapomnite si – čas je denar in če vas vaše bodoče stranke ne najdejo na internetu, ne bodo tratile svojega časa z iskanjem vaših kontaktnih podatkov. Raje se bodo obrnile na nekoga drugega, ki ga je lažje najti.

3. Reference

Če ste v svoji preteklosti že sodelovali z drugimi podjetji in če je bilo sodelovanje uspešno, lahko na svoji spletni strani objavite reference. Za potencialno stranko je najboljša stvar, ki jo lahko vidi, pozitivna referenca s strani priznanega podjetja. Če bo vaša potencialna stranka videla, da ste v preteklosti že uspešno sodelovali z drugimi podjetji in da je delo z vami potekalo brez težav, imate precej večje možnosti, da tudi z njo sklenete obetajoč posel.

4. Prehitite konkurenco

Če delujete na področju, kjer nihče od vaših konkurentov še nima svoje spletne strani, potem je spletna stran za vaše podjetje odličen način, da s težkim tovornjakom zapeljete čez konkurenco ter jo zmeljete! Stranke, ki bi se drugače odločile za posel s konkurenti, se bodo prav gotovo odločile za vaše podjetje, saj konkurence enostavno ne morejo najti na internetu, vas pa lahko.

Naj vas torej najdejo!

Če na kratko povzamemo – spletna stran za vaše podjetje je stvar, ki jo danes resnično potrebujete, saj vam nudi prepoznavnost in dosegljivost, z njo pa lahko na lep in pregleden način predstavite svoje dosežke ter pokažete, da ste zmožni več od vaše konkurence. Če se še do danes niste odločili za izdelavo spletne strani, potem je skrajni čas, da se podvizate. Dajte svojim bodočim strankam možnost, da vas najdejo na internetu in da z vami sklenejo posel!

Še danes nam pošljite povpraševanje in v najkrajšem možnem času boste prejeli ponudbo, ki bo vašemu podjetju kar najbolje ustrezala.